2012. május 7.

- Honnan ismerni meg a boldog bloggert?
- Nem ír blogot.

... tartja a régi népi bölcsesség; és milyen igaz!
De hagy áruljam el nektek, hogy a nagyon elfoglalt blogger szimptómái is hasonlóak ehhez.
Sőt, a túlterhelt, krónikus alváshiányban szenvedő, és a rettenetesen gyorsan közelgő vizsgaidősuck kilátástalanságának árnyékában vergődő bloggert is csak az különbözteti meg a fentiektől, hogy jóval frusztráltabb a másik kettőnél, és még az általánosnál is kevésbé tolerálja, ha a hülyeségeiddel próbálod kábítani. Legorombít és elküld a picsába - miközben magasról tesz minden szociális normára.



Ez utóbbi lennék én mostanság. De egy percig se aggódjatok, Drága Olvasóim! - Szólok itt most egykoron sem túl népes olvasótáborom igazán elszánt, bátor lelkeket számláló kis maradékához. A vizsgaidőszak beköszöntével, és társas kapcsolataim számának beszűkülésével egyre gyakrabban fogok ide visszatérni a jó öreg cybertérbe, hogy elsírjam minden bánatomat... És összességében hogy megénekeljem megpróbáltatásokkal teli hősi életem eposzát. Vagy tragikomédiáját - ezt a végkifejlet majd még eldönti. 


Hiszen tudjátok, mindenki életében van egy olyan periódus, mikor azt hiszi, a Sors keze őt veri a legjobban. Pedig ez nem igaz... mert engem.

Nincsenek megjegyzések: