2013. június 7.

# 700

Nem akármilyen poszt ám ez a mai.

Nem bizony, ez a jubileumi hétszázadik bejegyzés; és ha ez még nem volna elég: ma töltötte be negyedik életévét a blogom. Mármint jogelődöstül... itt kereken három esztendeje leledzik.


Három éve június hetedike hétfői napra esett, ma meg péntek van.
Visszatekintve kicsit tényleg olyan is az egész, mintha Kétezertíz csak pár napja lett volna és csupán egyetlen, hosszú és fárasztó munkahét telt volna el azóta.

Megdöbbentő, de akkoriban nagyjából ugyanazok körül a központi problémák körül forgott a kis világom, mint mostanában: főleg egy sikeres biokémia szigorlatot és egy barátnőt hiányoltam az életemből.

Kékeszöldszeműlány távozásával, valamint a hétfőn esedékes - fertelmesen gyorsan közelgő - szigorlatommal nagyjából most is ugyanez a helyzet. Kísérteties, mi? Vagy inkább szomorú.


Pedig az elmúlt három esztendő közel sem az egy helyben toporgásról szólt ám! Számtalan dolgot értem el azóta, nagyon sok feledhetetlen élményben volt részem és rengeteg érdekes dolog történt velem. Mi sem bizonyítja és dokumentálja ezt jobban, mint ez a blog maga. Úgyhogy csak így tovább!
Amúgy is nagy dolgok vannak készülőben.

De hétfőn azért majd szurkoljatok!

2 megjegyzés:

Bögre írta...

na én még kitartóan nézem, hogy itt mi a helyzet.

clark.kent írta...

Bögreee :D