2014. július 18.

Egyszer rendezik az életben Miskolcon az EFOTT-ot, erre most sem vagyok ott.

Ezzel kettőre emelem az évek számát, amikor nem jutok el igazi fesztiválra: A Campus nem számít annak, az Debrecen falunapja, Hegyalja már nem is lesz idén, a VOLT mindig vizsgaidőszakban van, a Szigetre meg kinek van pénze? A Sound-ról pedig ismeritek a véleményem.

Bár az igazat megvallva, EFOTT-on még nem voltam, úgyhogy nincsenek tapasztalataim róla, hogy valódi fesztiválnak minősül-e, de ragaszkodjunk csak az ártatlanság vélelméhez. A fellépők miatt annyira nem fáj a szívem, akik miatt meg fájna, úgyis fellépnek jövőhéten a Campus-on. Belegondolva amúgy is macerás lenne otthon fesztiválozni: hiába hangzik jól, hogy Miskolcon van, ez csak annyit jelentene, hogy nem a száz méterre lévő sátramat kell megtalálnom hajnalban félrészegen, hanem a város ellenkező pontján lévő lakásunkat.

Fesztiválozgatás helyett eljöttem inkább a családdal egy wellness hétvégére, ami jó, mert idejét sem tudom, mikor nyaraltunk utoljára együtt négyen. Anyukám szerint azért, hogy kipihenhessem a vizsgaidőszak fáradalmait.

Nincsenek megjegyzések: