2014. szeptember 2.

Egyesek mind felett!

Az első turnusban az egyes csoportot vittem. Vállalhatatlan vadállatok voltak mind egy szálig, szívembe zártam őket. Már ott éreztem, hogy erősek lesznek, amikor egy fél óra alatt - szinte segítség nélkül - összerittyentették az indulónkat. Ezt pedig a hagyományoknak megfelelően meg is osztom veletek:

Csatakiáltás: Egyesek mind felett!

Induló (az ismert népdal dallamára):
Mi vagyunk az egyesek, győzni jöttünk, vesztesek!
Ej-haj, Tisza, Tokaj, egyesek ma nyernek.

Mi leszünk a legelsők, megittunk egy hordó sört!
Ej-haj, Tisza, Tokaj, egyesek ma nyernek.

Bebaszott a társaság, megittuk a pálinkát!
Ej-haj, Tisza, Tokaj, egyesek ma nyernek.

Lealázunk titeket, rettegjetek, gyerekek!
Ej-haj, Tisza, Tokaj, egyesek ma nyernek.


A drágáim olyan szinten voltak önműködőek, hogy ha egy pillanatra nem néztem oda, megittak két liter vodkát és elkezdték énekelni a Dote Olé-t. Ráadásul nem hányt közülük senki; aki meg véletlenül igen, az kulturáltan megoldotta egy wc-be, vagy egy bokor alá és már úgy tért vissza a csoporthoz, hogy ő a következő körben duplát iszik, mert pótolnia kell. Tündérek.

Egy újszerű élményem is volt velük: az utolsó napi sorversenyek után mindenki ment az ebédlőbe vacsorázni. Kivéve az én gólyáimat: az enyémek inkább tovább táncoltak, énekeltek és itták a maradék macifröccsöt a sátor előtt, mert valaki úgy felejtette a zenét. Ezután ugrálva körbevonatoztunk az ebédlőben a többiek között, majd miután kiértünk vissza az udvarra, azt kántálták az ajtóból, hogy felszívja, felszívja, illetve azt hogy eating-is-cheating!


Szóval nagyon jó volt őket terelgetni és meg is nyertük az egészet úgy, ahogy van. Egyesek mind felett!

Nincsenek megjegyzések: